Artesania Triguero - especialistes en el treball artístic del ferro.

0



En Artesania Triguero som especialistes en el treball artístic del ferro. Els més de trenta anys d'experiència al nostre haver fan que la nostra col.lecció de treballs sigui molt extensa. A la nostra tenda podrà trobar tot tipus de llums de ferro forjades, llums de vidre, fanals de paret i de sòl, taules d'interior i exterior, una àmplia gamma de cadires, capçals de llit, barbacoes, jocs de llar de foc, penjadors de paret i de peu i un llarg etcètera de productes elaborats generalment en ferro i predominant l'estil rústic i antic mallorquí, encara que no exclusivament.


En el nostre taller, a part de manufacturar els productes esmentats, portem anys produint barreres (amb o sense automatismes), reixes, baranes, escales metàl.liques, portes basculants i enrotllables, pèrgoles, colls i tapes de cisterna ... També treballem en acer inoxidable.


Si voleu conèixer més a fons la nostra casa els agraïm la seva visita. Ens trobem a l'avinguda General Luque, 274 d'Inca, enfront de l'antic quarter de la
guàrdia civil i al mateix carrer que la Ford i el Palau d'esports (seu del Bàsquet Inca), sortida 25 de la autopista. Si necessiten més adreces no dubtin en trucar-nos al 971881047 o cercar-nos al facebook.