BIRRACRUZIS 2012 a INCA

0




Mes o manco aixo es sa previsio de lo que sera es BIRRACRUZIS 2012

28/07/2012

08:30h. Berenar a nes BAR CAN MIQUEL | PLAÇA DES PORCS ( si heu de venir a berenar enviau un email a info@birracruzis.com )
09:30h. Entrega des KIT BIRRACRUZERO  a sa PLAÇA DES PORCS ( duis es ticket amb so vostro numero per recollir es kit )
10:30h. Primer bar, CAN PEDRO ( heu de pensar a dur monedes d´euro, que ses canyes son a 1 euro per tot es recorregut )
11:15h. Partim cap a n´es Carrer Major i mos dirigim a SA LLUNA
12:00h. Arribam a sa plaça de s´Ajuntament a nes CAFE MERCANTIL ( just a davant )
12:15h. UN CHUPITAZO MASIU a s´Ajuntament.
12:45h. Baixam cap a n´es BAR LEO ( sempre acompanyats de sa batucada, canticos birracruzeros, etc.. )
13:30h. Pegam a n´es BAR UNIC a sa Gran Via Colom.
14:15h. Ja hi ha fam i mos dirigirem a S´ANTIC QUARTER DE SA GUARDIA CIVIL a on mos espera una PAELLA, cadires i taules per seure, DJ Svenson, Sorteig de Productes, Entrega de TROFEUS i moltes sorpreses mes.

 info@birracruzis.com

Planol de la Birracruzis 2012

Ja no queden tiquets!




.- Enguany NO fa falta dur ulleres de sol (entren amb so Kit)

.- Duis calçat còmode. Sa ruta no és massa llarga, però entre calor i cerveses no hauriem de girar cap peu.

.- Pensau a dur qualque Cocodrilo, Colchon, Pilota de platja, Churro o Corchopan. "vaya vaya aqui no hay playa" sonará a tots es Bars i després de dinar tendrem sa Guerra de Globos d'Aigo i manguera per tothom.

.- Pensau a dur es EUROS descanviats, volem rapidesa i agilitat a ses barres, res d'embossar amb billets de 5, 10 o 500€. Es millonetis an es Port d'Andratx. Se recomana es típic potet de guiri penjat pes coll, és lo més còmode.

.- Deixau sa VERGONYA a casa. An es BIRRACRUZIS està prohibida.

.- Pensau a fer una mica de paret, tant si veniu a berenar com si veniu berenats.

.- Sabem que pràcticament tothom té SMARTPHONE, el podeu dur i fer milions de fotos i videos. Per protegir-lo podeu fer servir sa bosseta de plàstic on venen ses ulleres, o dur alguna protecció extra perque no li pegui s'aigo.

.- I lo més important, duis ses ganes de riure, beure, conèixer gent i passar-ho molt molt be!!

Coses que NO SE PODEN FER an es BIRRACRUZIS:

 
 
Encara que son bons de sobornar, no està permès; ni amb espicis, ni amb doblers ni amb altres trueques. Si s'observa un mínim de tongo o intent de soborn es comité de savis (els 361 birracruzers restants) podrien expulsar es culpable, culpables i/o instigadors.

.- BEURE AIGO.
Estam locos o que!? Si se pilla algú pegant una glopada d'aigo, aquesta se li tirarà per damunt (com a mínim) Sí se podrá emplear aigo per refescar-se sa cara, es clotell i lo que no és es clotell...

.- BEURE ALCOHOL QUE NO SIGUI BIRRA.
Es Birracruzis es tracta de fer birres, NO Martinis, NI Vodkas, NI Rons, NI Herbes, ni qualsevol altra beguda espirituosa. No puntuen, són més cars que ses birres i es tonteria fer cubatas, no té gràcia.

.- VENIR D'ACOPLAT SENSE TENIR TICKET.
Tots els que veniu teniu el vostre ticket i tendreu el vostre kit, estarem tots perfectament identificats, i tots podrem saber qui és Birracruzer i qui NO ho és. A més els Bars NO serviran birres a 1€ si no ets Birracruzer i evidentement si no hi ha ticket no hi ha paella.

.- ANAR DE SOBRAT A LES 11 DES DEMATI.
Enguany hi ha 5 Bars, i com a bons esportistes s'han de saber administrar ses forces.Ja ho diu es nostre refraner popular: Arrancada de Cavall, Arribada d'Ase. O també: Lo important és quedar Be i NO fer Oi.

.- "INTERACTUAR" AMB EL MOBILIARI URBÀ I/O SIMILAR.
Cadascú és responsable dels seus actes, això és una festa passar-ho bé, no per això s'ha de rompre res, ni tocar coses que no son nostres. De totes formes enguany ens acompanyaran algunes dotacions...

L’any passat varem esser 160 persones i no hi va haver cap incident de cap tipus...enguany que som 362 esperam més de lo mateix, una festa divertida pero sense sustos...