L'Ajuntament inverteix 51.000 euros en la millora del paviment de la Gran Via

0



L'Ajuntament d'Inca ha adjudicat les obres per millorar el paviment del carril d'accés de la Gran Via Colon fins a l'avinguda General Luque per un import de 51.000 euros.

Està previst que els treballs de millora i asfaltat del vial es duguin a terme durant el mes d'agost. «A l'agost, molts veïns es traslladen a la zona costanera i els operaris poden realitzar les tasques d'asfaltat sense molestar», segons va dir el tinent d'alcalde d'Inca i regidor d'Urbanisme, Felip Jerez.

Encara que l'Ajuntament fa anys que estudia la possibilitat de realitzar una obra integral a la Gran Via, «la situació actual no ens permet fer grans obres, tot i que hem apostat per fer un esforç i millorar la capa d'asfalt del vial d'entrada». El carril de sortida de la Gran Via va ser asfaltat fa uns quatre anys i es troba en bon estat.

Està previst que les obres de millora Gran Via tinguin una durada d'una setmana i l'empresa destinarà a set operaris. La superfície a asfaltar és de 3.842 metres quadrats.

UIltima hora: http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ajuntament-invierte-000-euros-mejora-del-pavimento-gran-via.html