Ferreteria Sant Miquel - OPTIMUS INCA

0



Ferreteria Sant Miquel, fundada el 1983, és una empresa amb una àmplia superfície dedicada a la venda al públic i als subministraments industrials. La nostra empresa és soci d'unes de les cooperatives amb més nom a nivell nacional (COFAC) i amb un dels creixement més espectacular en el sector de la ferreteria.

L'abril del 2016 obre el seu segon punt de venda sota l'ensenya OPTIMUS. Un establiment de referència a la zona amb mes de 1500 m2 i que cobreix totes les necessitats dels seus clients.


A la nostra pàgina web obtindrà una selecció dels millors articles de la nostra botigues físiques ubicades a Inca (Balears). Disposem de les millors marques per als professionals i una acurada selecció d'articles per a bricolatge a uns fantàstics preus. El nostre objectiu és crear un catàleg d'articles amb les característiques principals dels mateixos per, d'aquesta manera, puguin ser consultats per tots els nostres clients i usuaris. Encara que la nostra web és merament informativa si desitja algun article del nostre catàleg no dubti en contactar amb nosaltres i podrà realitzar la compra com si d'una botiga online es tractés.


Ferreteria Sant Miquel C.B
Avd. Reis Catòlics, 96
07300 - Inca (Balears)
Telefon .: 971500007
E-mail: info@ferreteriasantmiquel.com


Ferreteria Sant Miquel - Optimus
C / Sabaters, 1 (polígon Can Matzarí)
07300 - Inca (Balears)
E-mail: poligon@ferreteriasantmiquel.com
Telefon .: 971880316